Hepatal kapi

Hepatak kapi za bolesnu jetru

Čišćenje jetre je važna funkcija Hepatal kapi koje i obnavljaju ćelije smanjuju masnoću

Čišćenje jetre Hepatal kapima

Hepatal, biljne kapi dr Enesa Hasanagića, bazirane su na koncentrisanim biljnim ekstraktima


Aktivne supstance Hepatal kapi direktno učestvuju u čišćenju jetre i odstranjivanju toksičnih materija iz organizma i, u zavisnosti od stadijuma bolesti, sprečavaju i usporavaju dalja ostećenja jetre kod pacijenata oboljelih od hepatitisa i ciroze.
Svojim sastavom podržavaju lučenje enzima u jetri koji se vežu za toksićne materije koje se talože u jetri poslije metabolizma sintetičkih lijekova i nepravilne ishrane te ih odvode iz organizma. Manje toksina i masnoća omogućavaju jetri lakši rad i što pospješuje regenraciju čelija.

Masna jetra 

Hepatal kapi se uspješno koriste i kod pacijenata koji imaju masnu jetru. Aktivne biološke supstance iz biljnih ekstrakata pojačavaju izlučivanje enzima koji eliminišu višak masnoće iz jetre. Masna jetra uglavnom je uzrokovana nepravilnom ishranom, a u nekim slučajevima i korištenjem određenih sintetičkih ljekova. 
Sama pojava masne jetre nije neki problem, pod uslovom da su ostale funkcije organizma u optimalnom stanju, ali ako se ne povede računa na vrijeme masna jetra može da pređe u hepatitis i vremenom u cirozu jetre. Šta je ciroza jetre i kako se lijeći?

play


Hepatal kapi snizavaju poviseni bilirubin i odrzavaju vrijednosti transaminaza pod kontrolom.

Sastav Hepatal kapi cine biljni ekstrakti medicinskog terapeutskog kvaliteta: Thymus vulgaris, Rosmarinus officinalis, Lavandula officinalis, Ocimum basilicum, Carum carvi, Silybum marianum, Ethanol.

Svi biljni ekstrakti su dobijeni od provjerenih, licenciranih proizvodjaca u Kanadi i, kao i ostali nasi proizvodi, testirani na kvalitet u nasoj Nano Essentials laboratoriji u Torontu. 
Da biste bili sigurni u kvalitet, nase proizvode narucujte uvjek od nasih ovlascenih saradnika-distributera, ili direktno sa nase web stranice.